Epilog incidenta: Ljupka Stević dobila zabranu prilaska i dvije prekršajne prijave
Ljupka Stević

Oduzete joj dvije lovačke puške

Epilog incidenta: Ljupka Stević dobila zabranu prilaska i dvije prekršajne prijave

Pjevačici Ljupki Stević, koja je uništila automobile u vlasništvu bivšeg dečka D.S., inače visokorangiranog pripadnika policije, određena je mjera zabranje prilaska.

Ona je u policiji u Beogradu navodno izjavila da je oštetila vozila i da je to uradila jer je bila pod uticajem lijekova. Protiv pjevačice biće podnesene dvije prekršajne prijave i to za čl.8 ZoJRM i čl. 9 Zakon o prebivalištu i boravištu građana i uručena joj mjera zabrane prilaska D.S, prenosi Kurir.rs.

Ovaj portal navodi da je i pukovnik policije D.S. dao izjavu u policiji i da je rekao da nije prisustvovao događaju.

Blic navodi da su od Stevićeve privremeno oduzete dvije lovačke puške za koje posjeduje dozvolu.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.