Andrija Popović, Foto: LPCG

Popović čestitao Dan Opštine Nikšić

"Ovaj dan podsjeća na istinsku veličinu Nikšića, prioritet vratiti industrijski napredak gradu"

Andrija Popović, predsjednik Liberalne partije čestitao je građanima i građankama Nikšića, predsjedniku Opštine, predsjedniku Skupštine Opštine i odbornicima u svoje ime i u ime svoje partije 18. septembar Dan Opštine Nikšić.

Naglasio je da ovaj dan podsjeća na istinsku veličinu Nikšića i pregalaštvo i sposobnost njegovih ljudi.

Podsjetio je da je u borbama za oslobođenje grada od okupatora učestvovalo 11.000 boraca iz Nišića a njih 45 bili su narodni heroji.

Istakao je da su protiv mnogostruko veće sile, hrabro istupili i okitili sebe slavom a svoj grad i narod slobodom i napretkom, na ponos Crne Gore.

"Industrijski napredak koji je simbol Nikšića mora biti okosnica i daljeg razvoja grada. Jačanje kapaciteta postojeće industrije, uvezivanje sa inostranim tržištima i jačanje diretnih stranih investicija najvažnija je misija. Ohrabrivanjem preduzetničkog duha i pokretanja malih poslova, porodičnih biznisa i ulaganjem u inovacije i tehnološki razvoj zaokružiće proces stvaranja zdravog poslovnog ambijenta i mogućnosti za poboljšanje kvaliteta života svih građana i građanki", poručio je Popović.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.