U Indiji za 24h oko 97.000 novozaraženih
Ilustracija

U Indiji za 24h oko 97.000 novozaraženih

U Indiji je u posljednja 24 sata registrovano 96.424 novozaraženih koronavirusom, a 1.174 osobe su umrle, saopštilo je Ministarstvo zdravlja Ukupan broj zaraženih je 5,21 milion čime je Indija odmah iza SAD, gde je više od 6,67 miliona inficiranih.

Indijsko ministarstvo dodaje da je ukupan broj umrlih 84.372. 

Premijer Narendra Modi ponovo je apelovao na ljude da nose maske i održavaju distancu.

Vlada je pripremila i smjernice vezano za predstojeće događaje tokom hinduističke festivalske sezone koja počinje narednog mjeseca.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.