Bečić: Za Žabljak i za cijeli sjever naše države dolaze bolja vremena
Aleksa Bečić

Čestitka za Dan Opštine

Bečić: Za Žabljak i za cijeli sjever naše države dolaze bolja vremena

Lider Demokrata Aleksa Bečić čestitao je u ime Demokratske Crne Gore i svoje ime, svim Žabljačankama i Žabljačanima Dan opštine Žabljak.

On je istakao da je obaveza buduće vlasti biće da u potpunosti valorizuje potencijale opštine Žabljak, kako turističke, tako poljoprivredne.

"Predano ćemo raditi kako bismo Žabljak učinili turističkom destinacijom koja će živjeti 360 dana u godini, ali i kako bismo vrijedne domaćine i poljoprivrednike podstakli da se bave proizvodnjom domaćih namirnica karakterističnih za durmitorski kraj.Uvjeren da i za Žabljak i za cijeli sjever naše države dolaze bolja vremena – vremena u kojima ćemo iskoristiti sve ono što nam je ostavila priroda,  zaustaviti masovni odlazak mladih i otvoriti nova radna mjesta, još jednom svim građanima predivnog durmitorskog kraja čestitam Dan opštine", poručio je Bečić.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.