Ljupka Stević razlupala dva vozila bivšeg ljubavnika-pukovnika policije: 5 godina obećava da će se razvesti (VIDEO)

Prava drama odigrala se sinoć na Voždovcu, kada je pjevačica Ljupka Stević tvrdim predmetom oštetila dva automobila, izbušila gume na njima i polupala stakla.

Ljupka je bila prilično bijesna pa se prilikom razbijanja i povrijedila zbog čega je završila na VMA.

Pjevačica se tokom noći oglasila sama na Instagramu fotografijom iz bolnice.

Inače, automobili koje je pjevačica razlupala su u vlasništvu pukovnika policije Dragiše Simića sa kojim je u vezi 10 godina.

Ljupka je za domaće medije ispričala da Simić već pet godina obećava da će se razvesti, ali i da je otkrila da ima ljubavnice koje vodi u svoju vikendicu sa bazenom.

"Pukovnik je otpisao svoje poslije 10 godina! Sad mu ostalo čistih pet godina braka. Pet godina laže mene da će se razvesti i sve mu je to bilo malo pa je našao i ljubavnice. Kažem u množini jer tako i jeste. Voda ih u svoju viknedicu sa bazenom na Avali i tamo orgijaju. Naravno uz cijalis, jer on je ipak čovjek u godinama", rekla je za "Republiku".

"Loše mi je. Bila sam na VMA, tamo su mi zašili ruku, nakon toga sam otišla u policiju, sad čekamo proceduru. Slučajno sam se našla pored vozila, to je inače vozilo mog dugogodišnjeg ljubavnika. Ja sam njemu 10 godina ljubavnica, jer čovek ima ženu, nije razveden, a 5 godina se razvodi", pričala je Ljupka za "Informer".

Pjevačica je dodala i da su automobili već bili unakaženi kada je stigla i objasnila da je želeći da uzme svoj novac iz istog povredila ruku i da je zbog toga završila u bolnici.

"Ja sam se našla između njegova dva vozila koja su bila osakaćena i čak kada sam htjela da uzmem nešto iz tih kola, ja sam posjekla ruku. Imala sam neku količinu novca u automobilu, htjela sam da zavučem ruku i uzmem taj novac. Zatekla sam cijelu tu priču, dok je za to vreme gospodin bio u zgradi i nije smio da siđe, radi svoje bezbjednosti. Kada je došla patrola, oni su mislili da sam ja izlupala ta dva automobila. Ja bih njemu rado razbila glavu, a ne automobil, automobili nisu krivi. Ja sam bila u čudu kada sam vidjela razlupane automobile, istraga je u toku", objasnila je pomenutom listu.

Uz pomoć prisluškivača otkrila prevare

"Pukovnik je svoje otpisao posle 10 godina", poručuje revoltirano pjevačica.

Ona je otkrila i kako je saznala za Simićeve afere.

"Na moju sreću, ubačen mu je prisluskivač u auto i 2 dana sam slušala razne bljuvotine sa njegove strane. Dovoljne je da kažem sebi ne! Idemo dalje, vrijeme mi je da nađem nekog zrelog i ozbiljnog čovjeka i stvorim svoju bajku o kojoj sam maštala. Ovo što sada preživljavam je horor", zaključila je pjevačica.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.