Podgorica: 27-godišnjak pronevjerio preko 3 miliona eura
Ilustracija

Uhapšen

Podgorica: 27-godišnjak pronevjerio preko 3 miliona eura

Podgorička policija je lišila slobode jedno lica zbog sumnje da je izvršilo prevaru.

Kako je saopšteno iz Uprave policije, lišen je slobode L.N. (27) koji je priveden državnom tužiocu u Osnovnom državnom tužiocu u Podgorici.

"Kriminalističkom obradom policija je došla do sumnje da je L.N. lažnim prikazivanjem činjenica doveo u zabludu službenike CRPS-a – Poreske uprave, tako što je izvršio statusne promjene kod privrednog društva iz Podgorice, koje se odnose na promjene  osnivača i izvršnog direktora.

Sa takvim promjenama predao je dokumentaciju kod poslovne banke u Podgorici, da bi prebacio novčana sredstva sa računa privrednog društva na svoj i na tuđi račun, u namjeri da sebi ili drugom pribavi protivpravnu imovinsku korist u iznosu od 3.286.334 eura", saopšteno je iz policije.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.