Radović izabran za predsjednika Skupštine opštine Budva
Krsto Radović, foto: RTV Budva

Radović izabran za predsjednika Skupštine opštine Budva

Skupština opštine Budva dobila je novo rukovodstvo, a za predsjednika lokalnog parlamenta izabran je Krsto Radović, koji je ovu funkciju obavljao i u prethodnom periodu.

Na konstitutivnoj sednici, Radović je izabran sa 21 glasom podrške, od ukupno 33 odbornika, za predsjednika Skupštine opštine Budva.

Za izbor Radovića na mejsto predsjednika SO Budva, glasali su odbornici iz redova Demokrata, koalicije “Za budućnost Budve- Marko Bato Carević”, dok su, osim Radovića, uzdržani bili odbornik SDP Petar Odžić i odbornik URA Blažo Rađenović,prenosi RTV Budva.

Izboru predsjednika nije prisustvovalo 11 odbornika koalicije DPS, SD, LP i Crnogorske.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.