Ove kombinacije horoskopskih znakova su idealne za srećnu vezu
Ilustracija

Ove kombinacije horoskopskih znakova su idealne za srećnu vezu

Dok neke kombinacije horoskopskih znakova nemaju čemu da se nadaju kada je srećna i dugotrajna veza u pitanju, neki drugi parovi imaju svijetlu budućnost.

Ovan i Blizanci

Energičnost i nepredvidljivost dvije su riječi koje savršeno definišu ovaj par. Istina, biće varnica, ali ipak su dovoljno osjećajni i razumni kako bi shvatili da će ih to samo ojačati. Od žudnje za uzbuđenjem do ljubavnih svađa, ova dva nezavisna znaka imaju mnogo zajedničkog.

Lav i Strijelac

I Lavovi i Strijelci su vatreni znaci, pa su samim tim zaljubljeni u ideju ljubavi. Dok su Lavovi impresionirani ljepotom i avanturističkim duhom Strijelca, Strijelčeve privlače liderske osobine Lava. jedni drugima u život unose sreću, avanturu i uzbuđenje..

Bik i Jarac

Najbolja stvar u ovoj vezi je to što Jarac i Bik imaju mnogo zajedničkog. Pripadnici oba znaka su mirni, pouzdani i prizemljeni. Oni su idealni životni i poslovni partneri. Ako uspiju da porade na nekim sporednim, manjim pitanjima, onda ih ništa ne može spriječiti da imaju dugotrajnu vezu.

Rak i Škorpija

Kad se osjetljivi Rakovi upare sa misterioznom Škorpijom, to čini jednu od najjačih veza u čitavom zodijaku. Ovi vodeni znakovi povezuju se na intuitivnom nivou. Iako su gotovo savršeni jedno za drugo, ipak postoje neki problemi koje će morati da riješe.

Vodolija i Vaga

Ovaj par znakova je sinonim za moć. Uravnotežena Vaga dobro ide uz idealističku i odlučnu Vodoliju. Vazdušni znakovi će lako razumjeti jedni druge, jer imaju urođenu sposobnost da čitaju i razumeju tuđa osjećanja.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.