Evo šta se dogodi sa točkom kada duže vozite sa zategnutom ručnom

Ekipa "ludih" ruskih Youtubera sa kanala Garage 54 dobro je poznata velikom broju ljubitelja automobila širom svijeta, najviše zahvaljujući tome što kanal ima kako rusku tako i verziju sinhronizovanu na engleski jezik.

Ovi momci, o čijim "podvizima" smo u više navrata pisali, prema svojim "zamorčićima", uglavnom starim Ladama, ali i drugim nešto starijim automobilima zapadnoevropske i japanske proizvodnje, usuđuju se da urade ono što bi mnogi ljubitelji "mirisa benzina i spaljnih guma" možda i poželjeli, ali nikada nebi smjeli da urade.

Na pitanje pratilaca šta bi se dogodilo kada bi se auto sa prednjim pogonom duže vremena vozio pod ručnom kočnicom, oni su riješili da daju odgovor.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.