Institut za javno zdravlje poručio da je ovo način da se olakša svima

Dostupni elektronski servisi za rezultate testiranja na kovid

Korišćenje dostupnih elektronskih servisa značajno smanjuje vrijeme čekanja na dostavljanje rezultata testiranja na SARS-CoV-2, navodi se u Tviter objavi Instituta za javno zdravlje (IJZ).

Osiguranici FZO su u prilici da putem platforme eZdravlje i portala ezdravlje.me imaju uvid u rezultate svojih analiza u realnom vremenu.

Registracija korisnika se vrši sa sledećeg linka.

Iz IJZ su naveli da su od podatka potrebni broj knjižice, JMBG i broj telefona za dostavljanje PIN koda.

"Ako ste se testirali na novi koronavirus i čekate rezultate - najbolji način na koji u ovom trenutku možete pomoći Institutu, epidemiolozima i zdravstvenom sistemu je da se registrujete za korišćenje gore navedene aplikacije", poručili su iz IJZ.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.