Ubica pobjegao sedmi put iz zatvora, nađen kako se krije u toru za ovce

Ubica koji je ranije ovog mjeseca sedmi put pobjegao iz zatvota nađen je kako se krije u toru za ovce, saopštila je policija.

Đuzepe Mastini bio je na privremenom otpusti iz strogog zatvora na Sardiniji kada je nestao 6. septembra. Ipak, nađen je na farmi nedaleko od grada Sasari.

Mastini je prvi put pobjegao iz zatvora 1987. godine, nakon što je navodno prvi ozbiljan zločin počinio kada je imao samo 11 godina.

Dvije godine je proveo u bjekstvu, a u to vrijeme je ubio policajca, kidnapovao djevojčicu i počinio da desetine provala, navodi BBC.

U potjeri je učestvovala policija iz Sasarija, Kaljarija i Rima.

Kako bi izmijenio identitet ofarbao je kosu u plavo, a policiji je rekao da je pobjegao u "potrazi za ljubavlju". Nije bio naoružan i nije pružao otpor pri hapšenju.

Vlasnik imanja, 51-godišnji Lorenco Panei, je takođe uhapšen, prenosi "Telegraf.rs".

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.