Porodična tragedija: Sin ubio majku pa sebe
Ilustracija

Porodična tragedija: Sin ubio majku pa sebe

U beogradskom naselju Borča oko 15 sati došlo je do porodične tragedije u kojoj je D. S. ubio svoju majku S. S., a potom i presudio sebi.

Prema saznanjima beogradskih medija, D. S. je zločin počinio iz pištolja u ilegalnom posjedu.

Kako piše "Kurir" D. S. je nakon ubistva, otišao oko 400 metara dalje od kuće i ubio se u šipražju. Tijelo žene nađeno je u porodičnoj kući.

Komšije kažu da je D. S. bio nezaposlen, a otac mu je preminuo prije nekoliko godina.

"Živeo je sam s majkom, koja je posljednjih godina oboljela. On je brinuo o njoj i mnogo ju je volio. Živjeli su od penzije, bili su mnogo dobri ljudi", ispričale su komšije za pomenuti portal.

Kako kažu, S. S. je zbog bolesti postala dementna, pa pretpostavljaju da D. S. više nije nije mogao da izdrži pritisak, te je riješio da ubije majku i sebe.

Motiv za sada nije poznat, a u porodici ranije nije bilo prijava nasilja.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.