Aplikacijom
Aplikacija "e-Policija", Foto: Glavni grad Podgorica

Aplikacijom "e-Policija" operativniji rad komunalne policije u Glavnom gradu

Komunalna policija Glavnog grada uvela je u upotrebu web aplikaciju "e-Policija" putem koje se na jednostavan način skladište i filtriraju podaci koji se prikupljaju sa terena, a sve sa ciljem efikasnije kontrole i uvođenja većeg nivoa komunalnog reda u Podgorici.

"Informacije koje se prikupljaju sa terena pomoću mobilne aplikacije sadrže tekstualne podatke i fotografije koje omogućavaju operativniji rad pripadnika Komunalne policije", navodi se u saopštenju Glavnog grada.

Ističu da je ova web aplikacija predviđena kao administrativni panel za pregled i filtriranje podataka, ali i za dodatnu obradu dostavljenih podataka i ima mogućnost konstatne nadogradnje i umrežavanja.

"Aplikaciju je izradio programerski tim Centra za informacioni sistem Glavnog grada, koji će i u narednom periodu nastaviti da održava i razvija ovaj sistem", poručuje se u saopštenju..

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.