Nova: Napadač iz Novog Sada direktor firme koja je osnovala kladionice MaxBet
Foto:Screenshot

Nova: Napadač iz Novog Sada direktor firme koja je osnovala kladionice MaxBet

Ivan Kontić, koji je prije gotovo tri nedelje brutalno pretukao mladića u Jevrejskoj ulici u Novom Sadu, a potom mu i slomio obje ruke dok je bio u nesvijesti, direktor je firme "Ju-Krijkos" koja je osnovala kladionice "Maxbet", pokazuju zvanični podaci Agencije za privredne registre.

Kompanija "MaxBet", kako stoji na njihovom zvaničnom sajtu, nastala je 1997. godine pod imenom “JuKrijkos” u Zrenjaninu. Onda je 2008. godine dobila novo ime “MaxBet”, i preselila se u Novi Sad, prenosi Nova.rs. Danas je kompanija, koja, kako stoji na njihovom sajtu, posluje u Srbiji, ali i u BiH, Crnoj Gori i od skora u Africi.

MUP je objavio i fotografiju osumnjičenog i pozvao građane, ukoliko imaju bilo kakvu informaciju o osobi sa fotografije, da se jave Policijskoj upravi Novi Sad ili MUP-u.

ivankonticmup

Foto: MUP Srbije

U saopštenju policije se navodi da intenzivno tragaju za 30-godišnjim Kontićem zbog sumnje da je mladiću zadao više udaraca u predjelu glave i tijela, usled čega je on izgubio svijest, a nakon toga je oštećenom polomio obje podlaktice.

Takođe se ističe da je Ministarstvo u intenzivnom kontaktu sa organima nadležnim za davanje naloga za raspisivanje međunarodne Interpolove potjernice. Pojedini mediji su prenijeli da je osumnjičeni pobjegao u Crnu Goru.

Podsjetimo, u Novom Sadu se dogodilo brutalno prebijanje u kojem je jedan dvadesetosmogodišnji mladić zadobio teške povrede. Nadzorne kamere su snimile napad i riječ je o uznemirujućim snimcima.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.