Muškarac pokušao da otme četvorogodišnju djevojčicu usred restorana (VIDEO)

Prava drama odvijala se u jednom restoranu na Floridi, kada je muškarac pokušao da otme četvorogodišnju djevojčicu.

Sve se desilo usred bijela dana.

Snimak nadzorne kamere, koji je ovih dana "obišao" društvene mreže, pokazuje dvije žene i curicu kako sjede za stolom. Odjednom se pojavio muškarac koji je preskočio ogradu i zgrabio dijete za vrat.

Srećom, vlasnik ovog restorana na Floridi, zapadno od Johanesburga, veoma je brzo reagovao i uspio spriječiti otmicu curice.

Ovaj hrabri čovjek kazao je da je proradio njegov očinski instinkt kada se obračunao s otmičarem i munjevito ga oborio na zemlju. 

"Jedina stvar o kojoj sam mislio bila je da moram spasiti dijete", rekao je za SABC News.

"Ovo je odlično, treba nam više ovakvih ljudi", bio je samo jedan od komentara na žestoku reakciju vlasnika restorana.

Muškarac koji je pokušao otmicu ima 24 godine i u pritvoru je.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.