Na Kosovu sedam preminulih od koronavirusa
Ilustracija

Na Kosovu sedam preminulih od koronavirusa

Tokom posljednja 24 sata na Kosovu je od posljedica korona virusa i drugih pratećih bolesti preminulo 7 osoba, čime je ukupan broj do sada preminulih povećan na 596.

U istom periodu, kako je saopšteno iz Nacionalnog instituta javnog zdravstva Kosova (NIJZK) u laboratoriji za molekularnu mikrobiologiju i u privatnim laboratorijama metodom RT-PCR, testirano je ukupno 612 uzoraka uzetih iz klinika KBUCK, regionalnih bolnica i kontakata ranije zaraženih od kojih je 71 pozitivan na kovid 19, tako da je ukupan broj do sada pozitivnih na korona virus 14.637, od 57.851 osobe koja je do sada testirana.

Tokom posljednja 24 sata izliječena su 163 pacijenta, dok je ukupan broj izliječenih do danas 11.435, a broj aktivnih slučajeva 2.606.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.