Rekord: Više od 10.000 novih slučajeva koronavirusa za 24 sata u Francuskoj
Ilustracija

Rekord: Više od 10.000 novih slučajeva koronavirusa za 24 sata u Francuskoj

U Francuskoj je u posljednja 24 časa potvrđena infekcija koronavirusom kod 10.561 osobe, što je novi rekord na dnevnom nivou.

Ovo je prvi put da je broj zaraženih u Francuskoj na dnevnom nivou premašio 10.000. 

Rekordan broj zaraženih zabilježen je 10. septembra, kada je bilo 9.843 oboljela. 

Francusko Ministarstvo zdravlja saopštilo je da se istražuju 772 nova klastera ili grupe oboljelih, što je povećanje u odnosu na 86 dan ranije. 

U bolnice su u proteklih sedam dana primljene 2.432 osobe zbog kovida 19, a od toga je 417 na intenzivnoj njezi. 

Od početka pandemije u Francuskoj je od posljedica infekcije umrlo 30.910 ljudi, a samo u protekla 24 časa 17 ljudi, prenosi klix.ba.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.