Novi Sad: Crnogorac brutalno pretukao i polomio ruke momku bez svijesti?(VIDEO)

Načelnik Policijske uprave Novi Sad Milorad Šušnjić kaže da je policija identifikovala muškarca za koga se sumnja da je u Jevrejskoj ulici u Novom Sadu pretukao dvadesetosmogodišnjeg mladića i tom prilikom mu nanio teške tjelesne povrede. N1 saznaje da je državljanin Crne Gore Ivan Kontić osoba za kojom policija traga.

"Intenzivno tragamo za I. K. (30), zbog sumnje da je dvadesetosmogodišnjem mladiću zadao više udaraca u predjelu glave i tijela, usljed čega je on izgubio svijest, a nakon toga je oštećenom polomio obije podlaktice. Po nalogu nadležnog tužilaštva radimo na rasvjetljavanju svih činjenica i okolnosti ovog događaja, kao i na pronalasku i hapšenju osumnjičenog", navodi se u saopštenju policije. 

N1 saznaje i da je Kontić član obezbjeđenja kladionica MaxBet, kao i poslovni partner vlasnika tih kladionica. Kako saznaje N1 i žrtva je bila uključena u obezbjeđivanje tih objekata, a motiv za prebijanje su navodno neraščišćeni poslovni odnosi. 

Podsjećamo, na društvenim mrežama se juče uveče pojavio stravičan snimak, na kome se vidi kako nepoznati mladić brutalno tuče drugog muškarca, a potom mu, dok leži u besvjesnom stanju na zemlji, lomi ruke.

Na njemu se vidi kako muškarac sjedi na drugom, dok je on već na zemlji i pesnicama ga udara u glavu. Nasilnik se nije zaustavio u batinjanju sve dok se pretučeni muškarac nije onesvijestio, ali čak i to ga nije spriječilo da nastavi dalje da ga bije. Na snimku se vidi da je, uz prijetnju, otjerao jednog mladića koji je pokušao da ga odvoji od momka koji je na podu ležao bez svijesti. Potom je povrijeđenog i besvjesnog momka pomjerio, kako bi ga namjestio na bok, da bi mu polomio obije ruke, što je brutalno i učinio.

Sve to je posmatralo nekoliko ljudi, a jednog momka, spriječio je drugi iz te grupe i nije mu dozvolio ni da pokuša da odvoji ovog neviđenog nasilnika od onesviješćenog mladića, jasno se vidi na snimku sa bezbjednosne kamere.

 

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.