Eksplozija gasa u Milanu, povrijeđeno šest osoba

Eksplozija gasa u Milanu, povrijeđeno šest osoba

Šest osoba je povređeno, od kojih jedna teže, u eksploziji koja se jutros dogodila u jednoj zgradi u Milanu, preneli su italijanski mediji.

Najteže je povrijeđen 30-godišnji muškarac koji je zadobio opekotine drugog i trećeg stepena po cijelom tijelu, navodi agencija Ansa.

Kako je navedeno, u prizemlju zgrade izbio je požar koji je zahvatio prvi sprat, a vjeruje se da je uzrok curenje gasa.

Jedan od stanara zgrade rekao je da ga je probudila eksplozija i da je krenuo stepenicama do prizemlja zgrade, gdje je vidio povrijeđenog mladića koji je imao opekotine po cijelom tijelu, dodajući da je bilo ruševina i plamena.

Na mjesto nesreće na Trgu Libija u Milanu upućena su vozila hitne pomoći, policija i vatrogasci.

Vatrogasci tragaju za pojedinim ljudima koji su vjerovatno napustili to područje zbog eksplozije koja se dogodila jutros u 7.20, prenose lokalni mediji.

Kako navodi portal Milanotoday.it, sa trga se jasno vide posljedice eksplozije, prozori do trećeg sprata su potpuno uništeni, a ulaz zgrade okružen ruševinama.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.