DPS Andrijevica: Počela samovolja lokalnih čelnika i partijskog zapošljavanja
DPS Andrijevica

DPS Andrijevica: Počela samovolja lokalnih čelnika i partijskog zapošljavanja

Nova vlast u Andrijevici u rekordnom roku počela je pravnim nasiljem, navodi se u saopštenju Opštinskog odbora DPS Andrijevica.

Ističu da je, tako prilikom potpisivanja koalicionog sporazuma precizirano da Demokrate dobijaju funkciju menadžera opštine i direktora Turističke organizacije što su mjesta koja se shodno Zakonu o lokalnoj samoupravi i Zakona o turističkim organizacijama popunjavaju na osnovu javnog konkursa.

"Dakle, i prije početka vršenja vlasti počela je samovolja lokalnih čelnika i partijskog zapošljavanja čija bahatost dostiže vrhunac time što kršenje zakona objavljuju javno. Bolje bi bilo da ubuduće konsultuju Nevena Gošovića koji će ih adekvatno savjetovati kako da partijsko zapošljavanje pravno upakuju i sakriju od javnosti", kažu iz DPS Andrijevica.

Ne isključuju kako dodaju, da je možda u pitanju i neznanje Demokrata.

"Što je možda još gore, jer ukazuje na to da su se neznalice prihvatile ozbiljnog posla, kakav je upravljanje opštinom, a da će posljedice njihovog amaterizma nažalost snositi Andrijevčani", zaključuje se u saopštenju DPS-a Andrijevica.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.