Nikšić: U požaru uništen stan, vlasnik evakuisan
Foto:Onogost

Nikšić: U požaru uništen stan, vlasnik evakuisan

U Ulici Jovana Cvijića danas oko 12.10 časova izbio je požar u stanu Vukote Vukovića, i tom prilikom niko nije povrijeđen.

U trenutku izbijanja požara Vuković, koji živi sam, nalazio se ispred zgrade, a požar su primijetile komšije, javlja portal Onogošt.

Prema riječima očevidaca, čim je zapazio dim Vuković je ušao u stan, ni komšije koje su bile u tom trenutku pored njega nijesu mogle da ga spriječe. Brzom reakcijom vatrogasaca Vuković je evakuisan i nije povrijeđen.

U gašenju požara učestvovalo je dvoje vatrogasnih vozila i osam vatrogasaca. Uzrok požara biće utvrđen nakon uviđaja.

Komšije su apelovale na nadležne u Opštini Nikšić i Crvenom krstu da se Vukoviću pomogne.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.