Pacoli Abazoviću: Ne ulazite u vladu koja će povući priznanje Kosova,to nećete moći da spriječite svojim odlaskom iz iste

Pacoli Abazoviću: Ne ulazite u vladu koja će povući priznanje Kosova,to nećete moći da spriječite svojim odlaskom iz iste

Predsjednik Alijanse za novo Kosovo Bedžet Pacoli pozvao je lidera URE Dritana Abazovića da se ne pridruži vladi koja razmišlja o povlačenju priznanja Kosova.

"Gospodine Abazoviću, ako omogućite formiranje ove vlade, ni na koji način ne možete zaustaviti cilj vaše koalicije prema Kosovu. Između ostalog, povući će priznanje Kosova i to nećete moći da spriječite svojim odlaskom iz vlade, jer će biti prekasno", napisao je Pacoli na svom Fejsbuku.

Istakao je da to ne radi to jer bi time bila nanijeta nenadoknadiva šteta Kosovu.

" Vaša odgovornost u ovom slučaju je velika", napisao je Pacoli na Fejsbuku.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.