Er Srbija uvodi tri dodatna leta do Tivta
Ilustracija

"Zbog velikog interesovanja"

Er Srbija uvodi tri dodatna leta do Tivta

Zbog izuzetno velikog interesovanja putnika, Er Srbija će u periodu do 18. septembra uvesti još tri dodatna povratna leta između Beograda i Tivta, saopštila je ta kompanija.

Istovremeno, kako dodaju, određen broj postojećih letova nacionalne avio-kompanije Srbije obavljaće se drugim tipom aviona, sa većim kapacitetom, tako da će se tokom naredne nedjelje ukupni kapacitet za prevoz putnika na ovoj liniji povećati za 33 odsto, na oko 5.000 sjedišta.

"Veoma smo zadovoljni zbog povećanog interesovanja za letove do crnogorskog primorja. Vjerujemo da putnici žele da iskoriste lijepo vrijeme tokom septembra i raduje nas što smo u prilici da im to i omogućimo", izjavio je Jirži Marek, direktor za komercijalu i strategiju Er Srbije.

Er Srbija je avio-saobraćaj sa Crnom Gorom, nakon privremene obustave usljed pandemije koronavirusa, ponovo uspostavila 19. avgusta, letovima iz srpske prijestonice ka Tivtu i Podgorici.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.