Vučić: Putin mi se lično izvinio zbog posta Zaharove
Aleksandar Vučić

Vučić: Putin mi se lično izvinio zbog posta Zaharove

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je večeras da mu se predsjednik Rusije Vladimir Putin lično izvinio zbog incidenta sa portaprolkom Ministarstva spoljnih poslova Rusiije Marijom Zaharovom.

"Poslije nesmotrenog posta Marije Zaharove mogli ste da vidite koliko je poštovanje i prema meni i prema Srbiji", rekao je Vučić komentarišući svoj razgovor sa Putinom nakon što je Zaharova na svom Fejsbuk profilu objavila fotografiju na kojoj predsjednik Srbije Aleksandar Vučić sjedi u stolici ispred predsjednika SAD Donalda Trampa, uz neprimjereno poređenje.

On se osvrnuo na razgovor koji je sa ruskim predsjednikom imao nakon tog događaja, ali i nakon što je u Vašingtonu potpisan ekonomski sporzum Beograda i Prištine.

Na pitanje da li smatra da je Zaharova smjela sama da tako nešto obavi, on je rekao da to svako sam može da zaključi, ali da su mu se i Sergej Lavrov i Vladimir Putin izvinili zbog tog incidenta.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.