Glavni grad donira vizire nastavnom osoblju na teritoriji Podgorice
Foto: Glavni grad Podgorica

Glavni grad donira vizire nastavnom osoblju na teritoriji Podgorice

Glavni grad Podgorica, povodom početka školske godine, a u svjetlu trenutne epidemiološke situacije, odlučio je da se u Centru kompetencija izrade viziri kao dio lične zaštitne opreme za nastavno osoblje osnovih i srednjih škola, kao i predškolskih obrazovnih ustanova.

Podsjećamo, nova školska godina počinje 01. oktobra, a nastavu će u osnovnim školama pohađati učenici od prvog do šestog razreda osnovne škole, učenici prvog razreda srednjih škola, kao i mališani u predškolskim ustanovama.

Glavni grad je od početka epidemije koronavirusa u Crnoj Gori izradio i poklonio preko 1.500 vizira i ostale lične zaštitne opreme različitim ustanovama i institucijama.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.