Oglasila se Jadranka Barjaktarović: Na ljekovima sam za smirenje, sama pala sama se ubila
Jadranka Barjaktarović

Oglasila se Jadranka Barjaktarović: Na ljekovima sam za smirenje, sama pala sama se ubila

Na meti žestokih kritika našla se pjevačica Jadranka Barjaktarović nakon nastupa u Podgorici, kada je pjesmu Mitra Mirića "Ne može nam niko ništa" otpjevala sa izmijenjenim tekstom, pa se holom gdje je nastupala orilo "Ne može nam niko ništa, jači smo od Srbije".

Pjevačica se tim povodom oglasila i istakla da joj je mnogo teško zbog svega što se dogodilo, te da, kako tvrdi, nije imala loše namjere.

"Sama sam pala, sama se ubila. Jako mi je žao zbog cijele situacije, otkako se to desilo nisam pri sebi i ne osjećam se uopšte dobro. Pijem ljekove da se smirim. Ja imam toliko prijatelja u Srbiji, da nikako ne bih mogla da išta loše za njih kažem. Teško mi je ne znam gdje sam, nažalost sad nema nazad. Ja nisam ničija, ja ne pjevam nikome, ja pjevam samo za narod. Nadam se da će jednog dana proći sve ovo", rekla je Jadranka, a onda prokomentarisala i to što su je kolege osudile.

"Čula sam sve, ali svako ko me zna, zna da volim i Srbiju", rekla je pjevačica za Blic.rs.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.