U Beogradu ubijen Dragan Ristić Čađa
Ilustracija

U naselju Kaluđerica

U Beogradu ubijen Dragan Ristić Čađa

Dragan Ristić (61) iz Crne Gore, poznatiji pod nadimkom Čađa, ubijen je danas u beogradskom naselju Kaluđerica.

On je ubijen hicima iz pištolja, u blizini rodne kuće, na raskrsnici Smederevskog puta i Proleterskih brigada, prenose srpski mediji.

Nepoznati muškarac ispalio je najmanje jedan metak u glavu Ristića, koji je od ranije poznat policiji, i pobjegao je automobilom sive boje.

Kada je stigla na mjesto pucnjave Hitna pomoć je mogla samo da konstatuje smrt.

U crnogorskoj policiji nijesu dobili potvrdu o ovom zločinu.

U Mirijevu je zatim, došlo do požara na jednom automobilu i pretpostavlja se da je to upravo taj automobil kojim je ubica pobjegao, a da je zapaljen da bi zavarao tragove.

Jake policijske snage su angažovane i nalaze se na terenu.

Ubijeni Ristić je policiji poznat od ranije i kako nezvanično saznaju Novosti ima dosije zbog raznih kriminalnih radnji.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.