Medojević: Sporazum napravljen iza leđa, niko me nije konsultovao
Mandić, Medojević, Knežević

I Knežević neobaviješten, Mandić se ne izjašnjava

Medojević: Sporazum napravljen iza leđa, niko me nije konsultovao

Predsjednici Pokreta za promjene i Demokratske narodne partije Nebojša Medojević i Milan Knežević nijesu obaviješteni o detaljima sporazuma koji je nosilac liste koalicije "Za budućnost Crne Gore“ Zdravko Krivokapić potpisao sa liderima koalicija ,,Mir je naša nacija“ i ,,Crno na bijelo“ Aleksom Bečićem i Dritanom Abazovićem.

Prema saznanjima Pobjede, detalje sporazuma je prvi put u medijima vidio i lider Nove Andrija Mandić, ali juče iz njegove stranke nijesu odgovarali na upite Pobjede da li je upoznat sa sporazumom prije nego što je potpisan. Mandić i Knežević su od utorka borave u Beogradu.

Svega sat nakon što je objelodanjen sporazum, javio se Medojević koji u svojim postovima na društvenim mrežama nije krio iznenađenje.

"Ne znam za taj dogovor. Možda je napravljen, ali meni iza leđa. Meni je sve ovo novo. Saznao sam iz medija", napisao je Medojević na Tviteru svega par sati nakon što je dokument predstavljen javnosti.

Medojević je u seriji postova na društvenim mrežama potom oštro napao detalje sporazuma.

"Nema pomirenja sa DPS-om i mafijom. I sam sam zatečen. Niko me nije konsultovao niti pitao. Ne znam kako će reagovati birači koji su glasali broj 9", napisao je Medojević.

Lider PZP je iznio pretpostavku da su ,,sporazum napisali masoni iz koncerna Vijesti“.

"Ja sam svoj stav javno iznio. Masoni iz Vijesti formiraju vladu. Bez mene", napisao je Medojević.

Pobjedi je na upit iz Demokratske narodne partije odgovoreno da lider te parije Milan Knežević ne zna ništa o sporazumu.

"Predsjednik DNP-a Milan Knežević trenutno ne boravi u zemlji. Očekujemo da će profesor Krivokapić narednih dana upoznati DF sa detaljima sporazuma koji su zaključili i javnosti predstavili on, Bečić i Abazović", saopštila je Pobjedi Jelena Kljajević, portparolka DNP-a.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.