Kraj emitovanja serijala o Kardašijanima poslije 14 godina
Kim Kardašijan

Kraj emitovanja serijala o Kardašijanima poslije 14 godina

Dugogodišnji televizijski serijal o životu porodice Kardašijan završiće se iduće godine, objavila je Kim Kardašijan Vest.

"Teška srca kao porodica donijeli smo tešku odluku da se oprostimo od 'Keeping Up With The Kardashians', napisala je u saopštenju na Tviteru.

Program se prikazivao 14 godina i pretvorio je Kim, njene sestre i brata, njihove roditelje, partnere i djecu u megazvijezde.

Završna sezona biće emitovana početkom 2021. godine.

Zahvalivši "hiljadama pojedinaca i kompanija" uključenih u stvaranje rijaliti programa, Kim je dodala: "Vrlo sam zahvalna svakome ko je pratio i podržavao mene i moju porodicu u proteklih 14 nevjerovatnih godina".

Slične objave postavljene su na profilima drugih članova porodice.

"Nakon 14 godina, 20 sezona, stotina epizoda i bezbrojnih dodatnih programa, više smo nego zahvalni svima vama koji ste nas pratili sve ove godine - kroz dobra i loša vremena, sreću i suze, mnoge veze i djecu. Zauvijek ćemo cijeniti divna sjećanja i bezbrojne ljude koje smo sreli na tom putu", dodali su.

Program koji je počeo da se emituje 2006. pratio je Kim, kao i drugu djecu koju je Kirsten Meri Džener imala s advokatom Robertom Kardašijanom. Šou je pratio i njene pastorke i ćerke s bivšim olimpijskim desetobojcem Brusom Dženerom koji se pojavljivao u programu prije i posle promjene roda, kada je i legalno postao Kejtlin Džener.

Kimina sestra Kloe Kardašijan poručila je da je preemotivna da u ovom trenutku kaže sve što osjeća u sebi: "Promjena je teška ali potrebna...Sve vas volim, hvala na sjećanjima", poručila je.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.