Srbija: Saobraćajna nesreća na autoputu ka Šidu, poginule dvije osobe
Ilustracija

U udesu ima i povrijeđenih

Srbija: Saobraćajna nesreća na autoputu ka Šidu, poginule dvije osobe

Teška saobraćajna nesreća dogodila se jutros kod Dobanovačke petlje, na auto-putu kod Šida, u kojoj su prema nezvaničnim podacima, poginule dvije osobe.

Kako javlja TV Prva, prema nepotvrđenim informacijama, došlo je do sudara kamiona i automobila marke "pežo", kada je, navodno, "pežo" naletio na prikolicu šlepera koji je stajao u zaustavnoj traci.

Dvije osobe su poginule, a dvije povređene, javlja TV Prva i navodi da su ekipe Hitne pomoći i policije na terenu i pokušavaju da izvuku stradale.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.