Uhapšen Pljevljak, plaćen da zapali kuću Radulovića, poznat i naručilac
ilustracija

Uhapšen Pljevljak, plaćen da zapali kuću Radulovića, poznat i naručilac

Pljevljak D.D (36) uhapšen je zbog sumnje da podmetnuo požar na kući nikšićanina Ranka Radulovića(60).

Službenici Sektora za borbu protiv organizovanog kriminala i korupcije su sa službenicima Centra bezbjednosti Pljevlja, radeći na rasvjetljavanju djela izvršenih na štetu članova organizovanih kriminalnih grupa, rasvijetlili dva podmetanja požara na štetu pripadnika organizovane kriminalne grupe R.R. (60) - saopštila je Uprava policije.

Pljevljak je uhapšen zbog sumnje da je izvršio krivično djelo izazivanje opšte opasnosti i krivično djelo uništenje i oštećenje tuđe stvari. On je uz krivičnu prijavu priveden državnom tužiocu u Osnovnom državnom tužilaštvu u Pljevljima koji mu je odredio zadržavanje do 72 sata.

"D.D. je, kako se sumnja, u oktobru 2019. godine u mjestu Bukovica podmetnuo požar na porodičnoj kući R.R. kojom prilikom je pričinjena velika materijalna šteta, dok je u aprilu iste godine pokušao da podmetne požar na ovoj kući.Kriminalističkom obradom policija je došla do sumnje da je D.D. ova djela izvršio za određeni novčani iznos.", navodi se u policijskom saopštenju.

Policija je, kako se navodi, utvrdila identitet lica koje je naručilo izvršenje ovih djela.

Konsultacije sa nadležnim tužiocem oko procesuiranja ovog lica su u toku.

Podsjetimo, Radulović se nalazi u pritvoru zbog sumnje da je formirao kriminalnu grupu koja je planirala više likvidacija.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.