Bećiraj prezadovoljan što je donio pobjedu Crnoj Gori u Luksemburgu
Foto: FSCG

Pogodak nakon tri godine "posta" u reprezentativnom dresu

Bećiraj prezadovoljan što je donio pobjedu Crnoj Gori u Luksemburgu

Golgeter crnogorske reprezentacje, Fatos Bećiraj kazao je da je prezadovoljan pobjedom nad Luksemburgom i što je pogotkom, poslije tri godine u reprezentativnom dresu, donio pobjedu.

Bećiraj je strijelac jedinog pogotka u pobjedi Crne Gore protiv Luksemburga 1:0, u drugom kolu prve grupe C Lige nacija.

“Dugo sam čekao deseti gol, kao da mi je taj broj bio prepreka. Konačno sam je prošao, prezadovoljan sam što sam donio pobjedu”, rekao je Bećiraj, prenosi Mina.

Rekorder po broju nastupa u crnogorskoj selekciji kazao je da nije bio predviđen da šutira penal.

“Selektor je odredio ko šutira, na terenu su bili Sead Hakšabanović i Stefan Savić, Stevan Jovetić je izašao. Nad Hakšabanovićem je bio penal, on mi je rekao da preuzmem. Jeste bilo pritiska naravno, i golman je bio na lopti, ali tukao sam precizno. Sve se dobro završilo”, kazao je Bećiraj.

Komentarišući igru u drugom poluvremenu, Bećiraj je istakao da su crnogorski fudbaleri bili fizički daleko od maksimuma.

“Nekim momcima je sezona tek počela, neki su tek počeli pripreme, neki su u sred priprema. Imali smo i dva putovanja, sve to utiče. Protiv Kipra smo igrali bolje, jer smo imali svježinu. Igra nije bila onakva kakvu smo očekivali, ali najvažnija je pobjeda”, rekao je Bećiraj.

On je naglasio da je Crna Gora, poslije dva trijumfa u prva dva kola, u dobroj poziciji.

“Šansa za prvo mjesto u grupi je veća. Važno je da se smirimo i da se skoncentrišemo na dva naredna meča. Oni mogu da budu presudni, ako ih riješimo onda smo veoma blizu”, rekao je Bećiraj.

On je ponovio da se nikako ne smije unaprijed otpisati Luksemubrg.

“Igrao sam protiv njih 2013. godine, dobili smo ih tada 4:1, ali je velika između ta dva tima. Mnogo su bolji i kompaktniji, oni će ići na prvo mjesto”, kazao je Bećiraj.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.