Nastavljeno suđenje sinu Carevića zbog napada na policajca, svjedoci ostali pri ranijim navodima

Nastavljeno suđenje sinu Carevića zbog napada na policajca, svjedoci ostali pri ranijim navodima

Saslušanjem svjedoka juče je nastavljeno suđenje Milanu Careviću, optuženom za krivično djelo napad na službeno lice.

Sin nekadašnjeg predsjednika Opštine Budva Marka Bata Carevića tereti se da je napao policajca tokom nereda koji su izbili u tom gradu nakon što je novoformirana većina smijenila dotadašnje čelnike lokalne uprave.

Svjedoci Predrag Kadović i Staniša Vračar, ostali su pri navodima datim pred ODT Kotor 19. juna ove godine.

Branilac okrivljenog Carevića, advokat Dejan Vukšić imao je primjedbu na službenu zabilješku u dijelu koji je, kakao je kazao u kontradiktornosti sa izjavom i datumima.

Tužiteljka Anđa Radovanović nije se usprotivila da se u svojstvu svjedoka saslušaju Ilija Jokić i Joko Popović.

Punomoćnik oštećenog, advokat Elmaza Dizdarević se usprotivila prijedlogu branioca za dopunu dokaznog postupka jer smatra da bi pregledanje snimka događaja samo vodilo odugovlačenju postupka.

Sudija Momirka Tešić je prihvatila prijedloge za dopunu dokaznog postupka, osim dostavljenih fotografija jer će, kako je obrazložila, sud u tom pravcu angažovati vještaka koji će sa oba snimka izraditi fotografije svakog djelića predmetnog događaja.

Suđenje se nastavlja 6. oktobra, kada će biti saslušani novi svjedoci Ilija Jokić i Joko Popović, kao i vještak medicinske struke dr Nemanja Radojević.

Pobjeda

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.