Desetine stabala masline uništeno u požaru na Maslinadi
Kanaderi pomagali pri gašenju požara, Foto: Pobjeda

Ugašena vatrena stihija u Ulcinju

Desetine stabala masline uništeno u požaru na Maslinadi

Direktor Službe za zaštitu i spašavanje Ulcinj Saubih Mehmeti saopštio je, za TVCG, da je požar u Maslinadi, nakon što je juče uništeno nekoliko desetina stabala maslina, ugašen sinoć oko 20h.

"Trenutna situacija je pod kontrolom, dežurali smo tokom cijele noći, bilo je potrebno intervenisati, i tokom noći", naveo je on.

Mehmeti je istakao da su im u gašenju vatre pomogli građani i ostale službe.

"Pomogli su nam u dopremanju vode, pa smo oko 20 sati uspjeli da lokalizujemo požar, ali površina koja je bila obuhvaćena nijesmo je mogli spasiti, na desetine stabala je uništeno," naveo je on.

Podsjetimo juče su angožavana tri kanadera na gašenju požara.

"Bilo je teško prići zbog nepristupačnosti terena, i uspjeli smo da oko 20 sati lokalizujemo požar", saopštio je Mehmeti.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.