HN: Zapalio vozilo bivše supruge
Ilustracija

HN: Zapalio vozilo bivše supruge

Pripadnici Centra bezbjednosti Herceg Novi su rasvijetlili podmetanje požara koje se dogodilo juče i lišili slobode osumnjičenu osobu.

"Zbog sumnje da je počinio krivično djelo izazivanje opšte opasnosti policija je lišila slobode L.G. (37) iz Herceg Novog, a njemu je nakon saslušanja državni tužilac odredio zadržavanje do privoda nadležnom sudiji za istragu", navodi se u saopštenju Uprave policije.

Policiji je juče oštećena D.G. prijavila da je na njenom vozilu došlo do požara koje je ovom prilikom znatno oštećeno.

Kriminalističkom obradom policija je došla do sumnje da je navedeni požar podmetnuo  L.G. On je, sumnja se, u ranim jutarnjim časovima u naselju Dubrava zapalio vozilo bivše supruge, oštećene D.G.

"S obzirom na to da se požar dogodio u gusto naseljenom djelu grada i prijetio da izazove oštećenja na okolnim stambenim objektima i vozilima koja su se nalazila u neposrednoj blizini tužilac je djelo kvalifikovao kao krivično djelo izazivanje opšte opasnosti", poručuje se u saopštenju.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.