Đoković pozvao navijače da podrže linijskog sudiju: Nemojte je vrijeđati, nije uradila ništa loše
Novak Đoković pozvao navijače da pruže podršku linijskom sudiji

Prvi teniser svijeta se oglasio putem društvenih mreža

Đoković pozvao navijače da podrže linijskog sudiju: Nemojte je vrijeđati, nije uradila ništa loše

Posle diskvalifikacije sa Ju-Es opena Novak Đoković još jednom se oglasio na društvenim mrežama i zamolio navijače da ne vrijeđaju linijskog sudiju koju je slučajno pogodio tokom meča u nedelju.

"Dragi moji navijači hvala vam na svim pozitivnim porukama. Molim vas upamtite da je linijskom sudiji, koju je loptica pogodila, takođe potrebna naša podrška. Nije uradila ništa loše. Molim vas da je podržite", napisao je Đoković.

"Od ovih trenutaka jačamo i uzdižemo se iznad. Širmo ljubav sa svima. Evropo, stižem", poručio je najbolji teniser svijeta.

Novak Đoković je u nedelju uveče diskvalifikovan sa prvog grend-slema nakon prekida sezone nakon što je lopticom pogodio linijskog sudiju Lauru Klark.

Ona je nakon toga pala na zemlju, umalo izgubila svijest, ali se na kraju po nju sve dobro završilo i prošla je bez posljedica.

To nije slučaj sa prvim teniserom svijeta, koji je ostao i bez bodova, i bez novca, a kojeg možda čeka i kazna.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.