Doktori Radojević i Lazović podnijeli ostavke u NKT-u
Radojević i Lazović

Doktori Radojević i Lazović podnijeli ostavke u NKT-u

Pomoćnik direktora Kliničkog centra Crne Gore (KCCG) Nemanja Radojević podnio je ostavku na članstvo u kriznom medicinskom štabu NKT.

On je to danas saopštio na konferenciji za medije NKT-a.

"Ja ne ulazim u motive ponašanja ljudi, jer bih time izašao iz opsega medicinske struke i nauke, a posebno humanističkog pristupa da je jedini medicinski cilj zdravlje ljudi. Posvećen tom cilju u datim okolnostima, razumijem da ih ne mogu ostvariti i zato sam podnio ostavku na članstvo ukriznom medicinskom štabu NKT", kazao je Radojević.

Istakao je da ovakva odluka nije vezana za dešavanja već ponašanje ljudi.

Osim njega iz šef krzinog štaba doktor  Ranko Lazović je učinio isto.

" Lazović je još u junu oročio svoj angažman u NKT-u na prvi septembar zbog nastupajućih redovnih predavanja na Medicinskom fakultetu i radi urgencije rješavnja liste pacijenata sa najkopleksnijim malignim oboljenjima", saopštio je Radojević.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.