Budvanin uhapšen u Sutomoru zbog ulične prodaje droge
Oduzeti narkotici, foto: Uprava policije

Budvanin uhapšen u Sutomoru zbog ulične prodaje droge

Budvanin Đ.B. uhapšen je u Sutomoru zbog ulične prodaje droge. Policija je pretresom kod njega pronašla ekstazi i marihuanu.

Preduzimajući mjere i radnje u cilju sprječavanja tzv. ulične prodaje opojnih droga barska policija je na magistralnom putu Petrovac - Bar, u mjestu Sutomore, zaustavila i kontrolisala putničko motorno vozilo u kojem se nalazio Đ.B. (24) iz Budve.Prilikom kontrole pronađena je pvc kesica u kojoj se nalazilo 96 tableta opojne droge ekstazi, kao i pvc kesica sa sadržajem opojne droge marihuana mase oko 41 gram, saopštila je Uprava policije.

Sa događajem je upoznat nadležni državni tužilac koji je naložio da se Đ.B. liši slobode.

"Zbog sumnje da je izvršio krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga Đ.B. je uz krivičnu prijavu priveden nadležnom tužiocu.", kaže se u policijskom saopštenju.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.