CKM: Poruke ljubavi sa patriotskog skupa glasnije od poruka mržnje(VIDEO)

"Poruke ljubavi koje su poslate sa Patriotskog skupa prema građanskoj i evropskoj Crnoj Gori su bile mnogo glasnije od poruka mržnje koje su slale tri opozicione koalicije potpomognute SPC slale. Skup je organizovan spontano na inicijativu velikog broja građana koji žele da zaštite građanski koncept Crne Gore, što događaju daje posebnu dimenziju", saopšteno je iz Crnogorske kulturne mreže(CKM).

Iz CKM ističu da je sinoć na Trgu nezavisnosti bilo zadovoljstvo gledati porodice sa djecom, momke i djevojke,penzionere kako iz sveg srca u glas kliču poruke ljubavi upućene Crnoj Gori.

"Kod prisutnih građana je bila evidentna zabrinutost za očuvanje građanskog koncepta države i tekovina 21. maja. Ono što je zabrinjavajuće jeste činjenica da su tri opozicione koalicije iz samo njima znanih razloga željeli da događaju daju etiketu političkog skupa na šta građani nijesu nasjeli. Neshvatljiva je kampanja laži i obmana koju su slale političke partije koje imaju većinu za vršenje vlasti. Izgleda da oni ne mogu da gledaju skupove na kojima se vijore crnogorske zastave i na kojima se ne sije mržnja već ljubav prema Crnoj Gori su sinoć ostali u manjini. Očigledno je iz njihovih javnih nastupa i poruka koje su slali  botovi njima bliski da građanima Crne Gore koji vole svoju državu i koji se zalažu za njen građanski koncept se loše piše kada oni preuzmu upravjanje državnim institucijama", kažu iz CKM-a.

Patriotski skup je dodaju iz ove organizacije pokazao da je ljubav pobijedila mržnju i "da pobjeda antidržavnih političkih partija na parlamentarnim izborima neć  ubiti ljubav prema Crnoj Gori koja stanuje u srcima većine građana Crne Gore".

Crnogorska kulturna mreža se zahvalila svim građanima koji su dali doprinos organizaciji skupa,patriotskim organizacijama.

"Posebna zahvalnost navijačkim grupama koje su svojim radom i patriotskim odnosom prema državi doprinijeli da skup izgleda veličanstveno na ponos građanskoj Crnoj Gori", zaključuju iz CKM-a.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.