Potpredsjednik Demokrata napadnut u Kolašinu
Vladimir Martinović

Potpredsjednik Demokrata napadnut u Kolašinu

Funkcioneri Demokratske Crne Gore ponovo su se našli na udaru agresivne svijesti pojedinih struktura DPS-a, tvrde u toj partiji.

Ovoga puta kako kažu napadnut je Vladimir Martinović, potpredsjednik Demokrata.

"Sinoć oko 22:15, Martinović se našao u ulici IV proleterske u Kolašinu, tačnije - ispred lokala "Sibirska 5", gdje je bio u društvu Đura Miloševića iz Kolašina, kada je naišlo lice u kojem je prepoznao Andriju Mijatovića iz Kolašina, udarilo ga i užurbano nastavio kretanje", navode Demokrate.

Martinović je kako se dodaje, dao obavještenje policiji o ovom događaju u kojem je zahtijevao da prema licu preduzmu zakonske mjere i radnje.

"Jer je očigledno da Mijatović to nije slučajno učinio, već da zbog svoje političke pripadnosti, u kontinuitetu, već nedjeljama, doživljava različite neprijatnosti od strane ostrašćenih pristalica odlazeće vlasti. Dok se, najveći dio njih ponaša zaista vaspitano i civilizovano, kako to i priliči dobrim Kolašincima i našim komšijama sa kojima zaista želimo da nastavimo da radimo i živimo", naveo je Martinović.

Potpredsjednik Demokrata u obavještenju dostavljenom CB Podgorica istakao je da je od iste osobe i prije par sedmica doživljavao neprijatnosti, ali da iz korektnih građanskih odnosa koje ima sa njegovim ocem, slučaj tada nije prijavio policiji.


 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.