Bar: Parkirali teretno vozilo sa 122 kg marihuane, nastavili autom pa uhapšeni
Foto: Uprava policije

Nikšićani lišeni slobode

Bar: Parkirali teretno vozilo sa 122 kg marihuane, nastavili autom pa uhapšeni

P.P. i N.D. iz Nikšića uhapšeni su u Baru nakon što je policija u teretnom vozilu koje su vozili i parkirali pronašla 122 kg droge.

Barska policija je u saradnji sa službenicima Sektora za borbu protiv organizovanog kriminala i korupcije podnijela krivičnu prijavu protiv dvije osobe zbog sumnje da su izvršili krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga, saopštila je Uprava policije.

Postupajući po operativnim saznanjima, policija je u Baru, u mjestu Kunje kontrolisala putničko motorno vozilo u kome su se nalazili N.D. (27) i P.P. (39) iz Nikšića.

"Na određenoj udaljenosti od mjesta kontrole ovih lica pronađeno je parkirano teretno motorno vozilo u kojem je policija pronašla osam većih pvc pakovanja u kojima se nalazilo 115 manjih pakovanja sa sadržajem opojne droge marihuana ukupne mase oko 122 kilograma. Kriminalističkom obradom utvrđeno je da su predmetno teretno vozilo neposredno prije kontrole, P.P. i N.D. dovezli i parkirali na navednom mjestu.", navodi se u saopštenju policije.

EhTQPegXgAAafeL

Foto: Uprava policije

O događaju je obaviješten državni tužilac u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici koji je naložio da se P.P. i N.D. liše slobode.

"Osumnjičeni su uz krivičnu prijavu, zbog sumnje da su izvršili krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljenje u promet opojnih droga, privedeni nadležnom tužilaštvu.", zaključuju iz UP.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.