Mjera pojačanog nadzora osumnjičenom za izazivanje pomorske nesreće u Budvi
Pomorska nesreća u Budvi

Presuda Osnovnog suda u Kotoru

Mjera pojačanog nadzora osumnjičenom za izazivanje pomorske nesreće u Budvi

Sedamnaestogodišnjem M. S. iz Beograda danas je izrečena vaspitna mjera pojačanog nadzora za izazivanje pomorske nesreće 11. jula u budvanskom akvatorijumu u kojoj je stradala Maja Šljivančanin a njen vjerenik Vladimir Stanišić povrijeđen, potvrdio je za Pobjedu advokat Zdravko Begović.

Presudu je izrekla sutkinja Osnovnog suda u Kotoru Momirka Tešić Marović, prenosi Pobjeda.

Prema riječima advokata Begovića, vaspitnu mjeru pojačanog nadzora sprovodiće Centar za socijalni rad u Beogradu koji će pratiti ponašanje maloljetnog M. S.

Osim vaspitne mjere sutkinja Tešić Marović je sedamnaestogodišnjaku izrekla i posebnu mjeru društveno korisnog rada.

Podsjećamo, M. S. se tereti da je upravljajući manjim gliserom iz nehata izazvao pomorsku nesreću na otvorenom moru kod Budve kada je udario u barku u kojoj su se nalazili Šljivančanin i Stanišić.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.