Jovanović podnio krivičnu prijavu protiv Demokrata
Demokrate Crne Gore

Nakon optužbi da je pozivao na klanje

Jovanović podnio krivičnu prijavu protiv Demokrata

Nakon što su Demokrate optužile književnika Borislava Jovanovića da im je prijetio smrću reagovao je Jovanović, koji je kako navodi, podnio krivičnu prijavu protiv stranke Demokrate Crne Gore – Aleksa Bečić.

U svom saopštenju za javnost od 5. septembra, Demokrate navode mene kao izvršioca krivičnog djela za koje je pred nadležnim organima već postojalo saznanje o kom se licu, zaista, radi, jer je pred nadležnim organima osumnjičen T.J.”, rekao je Jovanović.

On tvrdi da nije njegov glas na audio-snimku koji su uz saopštenje dostavili i emitovali u medijima.

Koristeći političke tenzije, kako kaže, jasno je targetiran, ne samo on, nego i njegov sin V.J. koji sa predmetnim krivičnim djelom nema nikakve veze.

“To je nečasno i tendenciozno”, zaključuje Jovanović.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.