Sudar automobila i voza u Srbiji, jedna osoba lakše povrijeđena
Ilustracija

Saobraćajna nezgoda kod Jagodine

Sudar automobila i voza u Srbiji, jedna osoba lakše povrijeđena

Na dionici magistralne pruge Beograd-Niš, između Jagodine i Ćuprije, danas je došlo do sudara automobila i teretnog voza prevoznika "Srbija Kargo" u kome je lakše povrijeđen vozač putničkog vozila.

Kako se navodi u saopštenju kompanije "Srbija Kargo", do sudara je došlo u 12.35 na dijelu pruge između Jagodine i Ćuprije, na putnom prelazu obezbijeđenom vertikalnom drumskom signalizacijom (Andrejin krst i znak Stop), prenosi Tanjug.

Dodaje se da je do sudara automobila i teretnog voza broj 46872 prevoznika "Srbija Kargo" došlo nepažnjom vozača drumskog vozila i da je lakše povrijeđen vozač putničkog vozila, koja je kolima Hitne pomoći prevezen u bolnicu.

Teretna kompozicija je u svom sastavu imala 32 prazna vagona i saobraćala je iz Bugarske za Mađarsku.

Na lice mjesta izašli su pripadnici MUP-a i željeznička komisija za analiziranje vanrednih događaja.

"Srbija Kargo" i "Infrastruktura željeznice Srbije" apeluju na sve učesnike u saobraćaju da poštuju propise i saobraćajnu signalizaciju, jer samo tako mogu da se spriječe ovakve nesreće i sačuvaju ljudski životi, dodaje se u saopštenju.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.