Savović iz BP: Slobodni građani da ostanu imuni  na provokacije odlazećeg režima
Foto: Prava CG

Savović iz BP: Slobodni građani da ostanu imuni na provokacije odlazećeg režima

Politički direktor Prave Crne Gore Željko Savović posjetio je Bijelo Polje, saopšteno je iz te partije.

Savović je istakao da je pred svima nama ogroman posao, trud, i zalaganje u cilju demontiranja sistema u potpunosti, te da su u ovom trenutku za naše društvo apsolutno prioritetni Zakon o porijeklu imovine, kao i Zakon o lustraciji oko čega postoji kompromis sve tri koalicije koje će formirati novu vlast. 

"Jedna od ključnih stvari u narednom periodu jeste i poziv građanima da ostanu apsolutno imuni na sve učestalije pokušaje režima da u našoj zemlji izazovu međunacionalni i međuvjerski nesklad. Crna Gora će biti zemlja svih njenih građana koliko god odlazeći režim pokušavao da izazove podjele i razdor u našem društvu", kazao je Savović.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.