Alisa Milano o koroni: Ovaj virus je zvijer, molim vas, pazite na sebe
Alisa Milano

Alisa Milano o koroni: Ovaj virus je zvijer, molim vas, pazite na sebe

Holivudska glumica Alisa Milano (47) ponovo se oglasila na društvenim mrežama i otkrila kako se osjeća četiri mjeseca nakon što je saznala da ima virus korona.

Ona je prije mjesec dana objavila da je bila zaražena kovidom-19 i istakla da joj opada korisa, te zamolila sve da novi virus shvate ozbiljno i da nose maske.

Polularna glumica kaže da je sada bolje, ali da je strah i dalje prisutan.

"Počinjem se fizički osjećati bolje. I dalje uzimam aspirin kako bih razrijedila krv, riblje ulje, vitamin D, C, cink i B kompleks. Još mi povremeno lupa srce te zaboravljam svoje riječi, što je apsolutno najgori dio. Obavila sam CT pluća i magnetnu rezonancu srca i oba su nalaza normalna. Ipak, ponekad se veoma uplašim. Ne da se ponovo ne razbolim, već da se ne razbole moji najmiliji. Ne želim da imaju ovu stvar. Ovaj virus je zvijer. Molim vas, pazite na sebe", napisala je Alisa Milano.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.