Nišavić: Izborni rezultat pokazao da Bijelo Polje vapi za promjenama, u tom pravcu ćemo nastaviti i na sledećim lokalnim izborima
Nišavić

Nišavić: Izborni rezultat pokazao da Bijelo Polje vapi za promjenama, u tom pravcu ćemo nastaviti i na sledećim lokalnim izborima

Bjelopoljski odbor SNPa uputio je svojim, odnosno glasačima koalicije 'Za budućnost Crne Gore', zahvalnost na ukazanom povjerenju na izborima.

Ukazano povjerenje je, prema riječima Radosava Nišavića, predsjednik Odbora SNP Bijelo Polje, obaveza koalicije da u narednom periodu vodi državu ka boljem sjutra.

"Sigurni smo da je svaki vaš glas ogroman doprinos izgradnji bolje i evropske budućnosti kako našeg grada, tako i Crne Gore. Na taj način smo poslali najljepšu poruku Evropi i svijetu da se i na ovim prostorima na demokratski način, olovkom može promijeniti vlast. Ovo je sjajan rezultat u Bijelom Polju, i sigurni smo da ćemo u tom pravcu nastaviti i na sledećim lokalnim izborima. Imali smo sjajan rezultat na svim izbornim mjestima, čime se jasno pokazalo da Bijelo Polje vapi za promjenama, koje su neophodne u lancu usvajanja demokratskih standarda.", naveo je Nišavić.

On se zahvalio i koalicionim partnerima, sa kojima su, kako je rekao, vodili jednu čistu, pozitivnu kampanju, i uspjeli građanima da predoče program, "prije svega u ekonomskom i socijalnom smislu, kako bi i sjever naše države konačno krenuo putem neophodnih promjena".

"Trideseti avgust je po mnogo čemu poseban dan. Čin smjene vlasti konačno je poslao i jasnu sliku građanima da je u njihovim rukama moć i da ne postoji sila koja se olovkom ne može smijeniti. Pred nama su novi izazovi, i pozivamo sve političke aktere da skupa damo maksimum kako bi naša Crna Gora što prije postala moderna, bogata država - članica Evropske unije.Hvala vam, dragi birači, uz poruku: Živjela narodna volja građana, Živjelo naše Bijelo Polje i naša Crna Gora!", zaključio je Nišavić.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.