Opštinski odbor DPS Podgorica

Opštinski odbor DPS-a u Podgorici

"Bečić u očajnom pokušaju samopromocije"

Opštinski odbor Demokratske partije socijalista (OODPS) kazao je da se Aleksi Bečiću od euforije i histerije sve pobrkalo i od činjenice da svi, u postizbornim analizama, pričaju o Abazoviću i Krivokapiću, a narcisoidnog Bečića, niko ni da spomene.

"Najprije, to što tvrdi da je on neki pobjednik izbora, to je umišljaj koji se brojevima lako razbija: DCG je osvojila 92. 000 glasova manje od DPS, odnosno broj osvojenih glasova DPS je tri puta veći od broja koji su Demokrate dobile. Dok ga je DF pregazio sa čitavih 82 000 glasova više", navodi se u saopštenju.

Istakli su da  Bečić priča o nekoj velikoj pobjedi a da 3 koalicije sa zajedno 16 stranaka imaju 41 mandat.

"U tom trojcu sa svima poznatim kormilarom, najjači politički subjekt čini Demokratski front", poručili su iz DPS-a.

Kako su istakli u cilju osvježivanja pamćenja Bečiću: to su isti oni što su ga vrijeđali u saopštenjima, ismijavali i za koje je tvrdio da sve to rade uz dogovor sa DPS-om.

Dodali su su to isti oni za koje je kazao da “nema većih izdajnika i gubitnika na političkoj sceni Crne Gore”.

"Ono što su oni za Bečića govorili, teško da papir može da izdrži", poručuju iz DPS-a. 

Ističu da kada DPS Bečić spominje u kontekstu mržnje, "dužni" su da ga podsjete da  nema na političkoj sceni Crne Gore stranke koja je više mržnje i podjela širila nego Demokrate, a onda se demagoškim PR marketingom maskirala u mirotvorce. 

"Razbili ste SNP, pa nakon toga ste uništili projekat koji se zvao “građanska opozicija”, pa ste se uhvatili u koaliciju sa Abazovićem, pa ste zajedno minirali predsjedničkog kandidata Bojanića, pa je i ta ljubav pukla", naveli su iz DPS-a i dodali da su onda razbili koalicionog partnera, ismijavali Abazića po društevnim mrežama a onda se u međuvremenu uhvatili sa Crnogorskom partijom koju su kasnije razbili

"Nekadašnjeg srpskog poslanika, sveli ste na vašeg zapisničara, a on je bio srećan što će moći makar negdje da se uhljebi", poručili su iz DPS-a.

"Dakle, ostavite se DPS-a, i bavite se drugim problemima iz svog dvorišta. Za početak, obuzdajte šoviniste u vašim redovima, koji u Pljevljima poručuju ljudima druge vjeroispovijesti da su u Crnoj Gori nepoželjni", zaključuje se u saopštenju OO DPS-a Podgorica.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.