Kopola će objaviti premontiranu verziju Kuma 3 kako bi bio adekvatniji zaključak trilogije
Foto: Youtube

Kopola će objaviti premontiranu verziju Kuma 3 kako bi bio adekvatniji zaključak trilogije

Reditelj Frensis Ford Kopola najavio je da će objaviti novu, premontiranu verziju Kuma 3, koja će biti "adekvatniji zaključak" trilogije o mafijaškom bosu Majklu Korleoneu.

Film će, kako prenosi portal NME, promijeniti i naslov u "Mario Puzo’s The Godfather, Coda: The Death of Michael Corleone" (Kum Marija Puza, Epilog: Smrt Majkla Korleonea).

"To je potvrda naslova koji smo Mario i ja željeli, i naših prvobitnih namjera u vezi sa onim što je na kraju ispalo Kum 3", izjavio je Kopola.

"Za ovu verziju finala napravio sam novi početak i kraj, i prepakovao neke scene, kadrove i muziku. Sa ovim promjenama i restauriranom slikom i zvukom, to je, po meni, adekvatniji zaključak prvog i drugog dijela Kuma", naveo je reditelj.

Film je, kako se navodi, restauriran u visokoj 4K rezoliciji.

Nova verzija Kuma 3 biće distribuirana u ograničenom broju bioskopa u decembru.

Kopola je 2008. objavio restaurirane verzije prvog i drugog dijela Kuma, a u međuvremenu je objavio i "konačni rez" Apokalipse danas.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.