Beograd: Uhapšena kriminalna grupa osumnjičena za dilovanje narkotika
Ilustracija

Šest osoba preprodavale različite vrste droga

Beograd: Uhapšena kriminalna grupa osumnjičena za dilovanje narkotika

Pripadnici MUP-a Srbije uhapsili su šest osoba za koje se sumnja da su kao članovi organizovane kriminalne grupe trgovali drogom.

Kod njih je pronađeno 19,5 kilograma amfetamina i oko 2.150 tableta MDMA (varijanta ekstazija), manja količina kokaina, 600 grama marihuane i pištolj sa pedeset metaka.

Uhapšeni su S. N. (26), koji se sumnjiči da je organizator te kriminalne grupe, kao i L. B. (28), A. M. (31), N. B. (37), N. F. (24) i M. O. (31).

Pripadnici te organizovane kriminalne grupe, kako se sumnja, duže vrijeme na teritoriji Beograda bavili su se preprodajom različitih vrsta narkotika, u najvećoj mjeri amfetamina i MDMA.

Oni su organizovali mrežu uličnih dilera koji su za potrebe te grupe prodavali drogu u manjim količinama.

Osumnjičenima će biti određeno zadržavanje do 48 sati i oni će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni Tužilaštvu za organizovani kriminal.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.